Erhvervsservice og vejledning

Se her, hvad vi kan gøre for dig, der gerne vil drive virksomhed i vores kommune.

Søg kapital og støtte til innovation

Her har vi samlet nogle af de aktører og programmer, der kan hjælpe med at fremme innovation i din virksomhed.

Innovationsagenterne

InnovationsAgenterne kommer fra de ni godkendte Teknologiske Serviceinstitutter. De kan tilføre din virksomhed både praktisk og faglig viden om teknologisk innovation. På et gratis Innovationstjek identificerer InnovationsAgenten sammen med jer indsatsområder, der med rette fokus kan blive til noget stort, og vejleder jer i forhold til next step.

Læs mere om innovationstjek her.

Søg støtte til en god idé med InnoBooster

Innovationsfonden investerer med InnoBooster i projekter til små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og entreprenante forskere med et CVR-nummer.

Der er fokus på virksomheder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed. Den gode idé kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst

Læs mere om InnoBooster her.

Ansæt en erhvervsforsker

Med ansættelse af en Erhvervs-PhD eller en Erhvervs-PostDoc får virksomheden en forsker, der over 1 til 3 år kan gennemføre et forskningsprojekt af høj kvalitet i virksomheden. Dette kan føre til gevinst på bundlinjen og en forbedring af virksomhedens relationer til universitetsverdenen.

Læs mere om at søge støtte til en erhvervsforsker via Innovationsfonden.

Kontakt en forsker fra AU Herning

Via Aarhus Universitet - AU Herning kan du høre mere om forskning og få kontakt til en forsker, som kan fortælle om mulighederne for at komme med i et projekt med forskning for øje. Du kan høre om emnerne IT, innovation, energi, strategisk ledelse, videndeling, outsourcing, ejer struktur, forretningsudvikling og netværk.

Kontakt AU Herning for at høre om mulighederne

Central Denmark EU Office

Central Denmark EU Office er Midtjyllands EU-kontor. Kontoret servicerer borgere, virksomheder og institutioner i Midtjylland med at få det størst mulige udbytte af det europæiske samarbejde. Det sker eksempelvis via støtte til projekter, netværk, hjælp til internationalisering og at finde samarbejdspartnere.

Læs mere om dine muligheder hos Central Denmark EU Office

Borean Innovation

Har du en innovativ ide med tilstrækkelig nyhedsværdi og forretningspotentiale er der hos innovationsmiljøet Borean Innovation, som er repræsenteret i Herning, mulighed for at indhente startkapital. Borean Innovation er finansieret af Styrelsen for Forskning og Innovation under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Læs mere om Borean Innovation