Elektronisk faktura - NemHandel

Alle fakturaer til Herning Kommune skal sendes elektronisk. Se her hvordan du sender en e-faktura via NemHandel.

NemHandel gør det muligt at sende faktura direkte over internettet. Du kan gratis sende elektroniske fakturaer ved hjælp af NemHandel til alle offentlige myndigheder og institutioner.

Sådan bliver du klar til NemHandel

Der flere muligheder for at komme i gang med NemHandel:

  • Har din virksomhed et økonomisystem? Så forhør dig hos din it-leverandør om dit system allerede har indbygget NemHandel, eller hvornår det bliver muligt at opgradere til en ny systemversion med NemHandel.
  • Har du et økonomisystem, som kan skabe NemHandelsfakturaer, men ikke har indbygget forsendelse, kan du finde en oversigt over udbydere af NemHandelsprogrammer på www.ibiz-center.dk/leverandoerregister. Du kan evt. downloade Nemhandelsprogrammet på www.nemhandel.dk
  • Har du ikke et økonomisystem, kan du sende NemHandelsfaktura via fakturaportaler på internettet. Nogle indtastningsportaler er gratis, mens andre tager et gebyr for deres service. Find en oversigt over indtastningsløsninger på
    www.ibiz-center.dk/leverandoerregister. Prøv evt. den gratis fakturablanket på www.virk.dk
  • Har du et økonomisystem som kan lave fakturaer i OIOUBL-formatet og sende NemHandelfakturaer direkte? Så er du helt klar til NemHandel.